|
|
|
Wie ktoś może co się stało z punktami zbieranymi w erze, które można było wymieniać na różne usługi i gadżety? jeszcze niedawno (już po tym jak się zmieniła era w T-mobile) pokazywał się stan punktów i dostępne nagrody. A wczoraj weszłam na stronę, żeby domówić sobie minut, a tu się okazuje że nie ma żadnego odnośnika do tego programu, ani nie ma żadnych punktów.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
_kasiuuula_:Wie ktoś może co się stało z punktami zbieranymi w erze, które można było wymieniać na różne usługi i gadżety? jeszcze niedawno (już po tym jak się zmieniła era w T-mobile) pokazywał się stan punktów i dostępne nagrody. A wczoraj weszłam na stronę, żeby domówić sobie minut, a tu się okazuje że nie ma żadnego odnośnika do tego programu, ani nie ma żadnych punktów. Co prawda nie jest to info z pierwszej ręki, ale mój kolega pamiętam jak wspominał, że to nawet niezła afera była - gdy T-Mobile przejmował Erę to właśnie mowa o zakończeniu programu premiowego wywołała burzę. Jeśli do tej pory nie wykorzystałaś punktów to obawiam się, że niestety przepadły.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
tego się właśnie obawiałam. Swoją drogą to bardzo nie fair, że o wszystkich innych rzeczach przypominają esemesami, a akurat o tym, co było fajne dla klientów nie przypomnieli. jak będę przechodziła gdzies koło ich salonu to wejdę i się dokładnie wypytam, bo miałam kilka tysięcy punktów zebranych.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Mateusz_Baginski:_kasiuuula_:Wie ktoś może co się stało z punktami zbieranymi w erze, które można było wymieniać na różne usługi i gadżety? jeszcze niedawno (już po tym jak się zmieniła era w T-mobile) pokazywał się stan punktów i dostępne nagrody. A wczoraj weszłam na stronę, żeby domówić sobie minut, a tu się okazuje że nie ma żadnego odnośnika do tego programu, ani nie ma żadnych punktów. Co prawda nie jest to info z pierwszej ręki, ale mój kolega pamiętam jak wspominał, że to nawet niezła afera była - gdy T-Mobile przejmował Erę to właśnie mowa o zakończeniu programu premiowego wywołała burzę. Jeśli do tej pory nie wykorzystałaś punktów to obawiam się, że niestety przepadły. Po rebrandingu Era Premia musiała zostać wycofana- nie mogło tak być, że marka Era znika z polskiego rynku, ale program lojalnościowy zostaje z nazwą "ERA", z tego co wiem PTC (Operator T-....) ma wprowadzić nowy program lojalnościowy. Co do punktów to najlepiej zadzwonić do nich i się zapytać co można jeszcze sobie wybrać z punktów. PS jeżeli nie podeslali Ci żadnego info o zamknieciu programu to moim zdaniem już podchodzi to pod reklamacje. pozdrawiam
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
bartosm4:Mateusz_Baginski:_kasiuuula_:Wie ktoś może co się stało z punktami zbieranymi w erze, które można było wymieniać na różne usługi i gadżety? jeszcze niedawno (już po tym jak się zmieniła era w T-mobile) pokazywał się stan punktów i dostępne nagrody. A wczoraj weszłam na stronę, żeby domówić sobie minut, a tu się okazuje że nie ma żadnego odnośnika do tego programu, ani nie ma żadnych punktów.
Co prawda nie jest to info z pierwszej ręki, ale mój kolega pamiętam jak wspominał, że to nawet niezła afera była - gdy T-Mobile przejmował Erę to właśnie mowa o zakończeniu programu premiowego wywołała burzę. Jeśli do tej pory nie wykorzystałaś punktów to obawiam się, że niestety przepadły.
Po rebrandingu Era Premia musiała zostać wycofana- nie mogło tak być, że marka Era znika z polskiego rynku, ale program lojalnościowy zostaje z nazwą "ERA", z tego co wiem PTC (Operator T-....) ma wprowadzić nowy program lojalnościowy.
Co do punktów to najlepiej zadzwonić do nich i się zapytać co można jeszcze sobie wybrać z punktów. PS jeżeli nie podeslali Ci żadnego info o zamknieciu programu to moim zdaniem już podchodzi to pod reklamacje.
pozdrawiam
Teraz to już na pewno za późno, na dzwonienie. Reklamować, też nie mam już co, bo na pewno powiedzą, że wysyłali taką informację. Ja nie pamiętam, żebym ją dostała (bo wtedy na bank, bym sobie wykorzystała punkty), ale jak udowodnię, że jej nie dostałam? zostaje poczekać, na ten nowy program lojalnościowy. Mam nadzieję, że będzie też taki fajny jak Era Premia, bo tam za punkty można było sporo darmowych minut sobie brać.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
I jak tam, jest już ten nowy program lojalnościowy od T-mobile? Jakiś już jest? Jeśli macie jakieś wieści to się podzielcie...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Nie ma. Przynajmniej ja nic o nim nie wiem. Na stronie abonenta nic o tym nie pisze.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|