• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

telewizja przez telefon?

(obserwuj)

brałem udział w ankiecie i facet spytał mnie czy oglądam telewizję w swojej komórce. Mój fon takiej funkcji na pewno nie ma, a jakie telefony dają taką możliwość?

Link Cytuj

0

Był już podobny temat:

oferia.pl/forum/temat/10169/Te lefonia-komorkowa-Tv-Szerokopa smowa-w-komorkach-kiedy

Natomiast obecnie telefony, które udostępniają tą usługę to np. 

Nokia 5330 Mobile TV Edition

Nokia N77

Nokia N92

Nokia N96 / Nokia N96 16GB

Samsung SGH-F510

Samsung SGH-P910

Samsung SGH-P960

Sagem my750C / myMobileTV 2

myPhone 8810TV

LG KB770

LG KU950

LG U900

LG HB620T

Ogólnie to bardzo powolnie idzie z wdrożeniem tego u nas w Polsce, gdyż ludzie nie wykazują zainteresowania...

Link Cytuj

0
yazeer
Mateusz_Baginski:

Był już podobny temat:

oferia.pl/forum/temat/10169/Te lefonia-komorkowa-Tv-Szerokopa smowa-w-komorkach-kiedy

Natomiast obecnie telefony, które udostępniają tą usługę to np. 

Nokia 5330 Mobile TV Edition

Nokia N77

Nokia N92

Nokia N96 / Nokia N96 16GB

Samsung SGH-F510

Samsung SGH-P910

Samsung SGH-P960

Sagem my750C / myMobileTV 2

myPhone 8810TV

LG KB770

LG KU950

LG U900

LG HB620T

Ogólnie to bardzo powolnie idzie z wdrożeniem tego u nas w Polsce, gdyż ludzie nie wykazują zainteresowania...

Nie ludzie a operatorzy ktorzy spowalniaja wdrozenie technologii

Link Cytuj

0
Nie ludzie a operatorzy ktorzy spowalniaja wdrozenie technologii

Operatorzy się nie spieszą, bo nie widzą zainteresowania ze strony klientów i możliwości zarobku na tej usłudze, gdyż docelowo ma być darmowa...

Link Cytuj

0
yazeer

Jak najbardziej zainteresowanie ze strony klientow jest. Problem lezy w tym, ze przetarg na emisje sygnalu tv mobilnej wygrala spolka niezalezna a nie zawiazana w tym celu spolka 4 operatorow. Zachecam to poczytania na temat potencjalu tv mobilnej.

Polacy akceptuja tv mobilna za 10zl

testy tv mobilnej

Gdzies w necie byla rowniez ankieta ile osob moze byc zainteresoanych usluga w Polsce - ok 13 milionow.

Usluga nie ma byc darmowa a ma kosztowac ok. 10 zl

yazeer wyedytował tego posta w dniu 2010-07-15 08:40:51

Link Cytuj

0

Również polecam lekturę tych dwóch artykułów, jednak moje spostrzeżenia są takie, że Polacy pytani konkretnie o nastawienie do usługi TV w telefonie są chętni, jednak nie robią nic w tym kierunku. Gdyby zapytać o rozwój jakiej technologii najchętniej widzieliby w najbliższych latach to moim zdaniem TV mobilna byłaby bardzo nisko. Motorem napędowym każdej nowej technologii jest klasa biznes, która w trakcie rozwoju będzie skłonna zapłacić klikukrotnie więcej za taką usługę. Te pieniądze będą mogły rozwinąć usługę, aby za cenę przystępną zaproponować ją przeciętnemu Polakowi. Przykładem tego jest choćby internet mobilny, który kiedyś kosztował bardzo dużo i mało osób mogło sobie na niego pozwolić - płacili oni wtedy kilkukrotnie więcej niż teraz za kilkukrotnie słabszą jakość usług (zasięg, prędkość transmisji). Co do drugiego linku, który podał yazeer to są to trendy i tendencje sprzed kilku lat w Stanach Zjednoczonych i mam nadzieję, że i u nas będziemy obserwowali podobne zachowania.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Informatyka, Telekomunikacja
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia informatyczne i telekomunikacyjne
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi informatyczne i telekomunikacyjne