• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Polecany program pocztowy?

(obserwuj)
yazeer

Jaki program do odbioru i wysyłania poczty polecacie? Znajomy mówił, że ma Lotus Notes i jest idealny. A Wy jaki polecacie?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja miałam kiedyś thunderbirda i byłam naprawdę bardzo zadowolona.

Link Cytuj

0

Ja korzystam z Mozilla Thunderbird i nie mam z nim problemów. Pewno znajdą się lepsze, ale komercyjne rozwiązania mają to do siebie, że w przypadku konieczności rozszerzenia o jakąś funkcjonalność ze względu przykładowo na bezpieczeństwo to jest to robione błyskawicznie.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

o, to własnie ten który ja poleciłam.

Link Cytuj

0
yazeer
Mateusz_Baginski:

Ja korzystam z Mozilla Thunderbird i nie mam z nim problemów. Pewno znajdą się lepsze, ale komercyjne rozwiązania mają to do siebie, że w przypadku konieczności rozszerzenia o jakąś funkcjonalność ze względu przykładowo na bezpieczeństwo to jest to robione błyskawicznie.

Zależy mi przede wszystkim na funkcjonalności. Po pierwszę żebym nie musiał szukać zbyt długo nowych opcji po drugie aby był przejrzysty.

Link Cytuj

0

W Thunderbirdzie jest od razu nad listą z mailami pole filtrowania wiadomości - co mi się bardzo podoba, wystarczy wpisać fragment maila nadawcy bądź jakiegokolwiek innego elementu i program od razu filtruje wyświetlaną listę z mailami. Ponadto powyżej jest wyszukiwarka otwierająca nową kartę (jak w Firefox'ie) z wynikami wyszukiwania.

Link Cytuj

0
yazeer

a czy ktokolwiek z Was korzystał z Lotus notes? 

Link Cytuj

0

Jedynie w pracy. Do domu bardziej polecam Thunderbirda.

Link Cytuj

0
andrzek_yagi

Osobiście polecam wbudowany klient w przeglądarkę Operę - Opera Mail - prosta i intuicyjna obsługa.  

Link Cytuj

0
yazeer

a jakie są jej główne zalety ? Czy msię rózni od zwykłego Outlooka?

Link Cytuj

0

To ja się wypowiem w kontekście używanego przeze mnie Thunderbird'a - na plus widok w zakładkach, bezproblemowa praca przy wielu kontach pocztowych, filtrowanie w trybie live.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Informatyka, Telekomunikacja
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia informatyczne i telekomunikacyjne
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi informatyczne i telekomunikacyjne