• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Wybór laptopa

(obserwuj)
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2

Myslałem konkretnie o Sony Vaio z napędem Multi DVD

Link Cytuj

0

Wybacz ale nie znalazłem żadnego Sony Vaio ani na Allegro, ani w Komputroniku, ani nawet na stronie sony.pl, który miałby wbudowany napęd... Poza tym Sony ma bardzo drogi sprzęt. Podaj link do konkretnego modelu na Allegro, albo do jakiegoś sklepu.

Link Cytuj

0
nocny_market

Polecam thinkpady z seri X albo T. Wyposażone w Intel Centrino można dostać za mniej niż 500 zł. Za dwa rdzenie zapłacisz już ok 1000 zł ale będziesz miał platformę w pełni satysfakcjonującą mobilnego użytkownika PC. Mimo że to czarne "koszmarki" i mało komu się wizualnie podobają, są bardzo wytrzymałe i solidnie zbudowane - nie ma mowy o naprawach, jak to się ma w przypadku innych popularnych marek.

Link Cytuj

0
yazeer
nocny_market:

Polecam thinkpady z seri X albo T. Wyposażone w Intel Centrino można dostać za mniej niż 500 zł. Za dwa rdzenie zapłacisz już ok 1000 zł ale będziesz miał platformę w pełni satysfakcjonującą mobilnego użytkownika PC. Mimo że to czarne "koszmarki" i mało komu się wizualnie podobają, są bardzo wytrzymałe i solidnie zbudowane - nie ma mowy o naprawach, jak to się ma w przypadku innych popularnych marek.

Thinkpad to coś w rodzaju Ipada? Czy zwykły notebook?

Link Cytuj

0

Notebook typowy,

możesz prześledzić ich historię na wikipedii: http://pl.wikipedia.org/wiki/ThinkPad

Link Cytuj

0

Może wybrać coś z nowymi procesorami C50?

Kosztuje okolo 1tys zl. Wydajnosc ok. Hdmi. Czas pracy na baterii dobry

Link Cytuj

0
dzi0bas:

Może wybrać coś z nowymi procesorami C50?

Kosztuje okolo 1tys zl. Wydajnosc ok. Hdmi. Czas pracy na baterii dobry

Wszystko w zależności od potrzeb. Ten procesor jest bardzo energooszczędny, ale kosztem wydajności... Chciałbym zobaczyć takiego laptopa odtwarzającego film FullHD, niestety nie mam okazji.

Link Cytuj

0
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Informatyka, Telekomunikacja
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia informatyczne i telekomunikacyjne
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi informatyczne i telekomunikacyjne