|
|
|
spotkaliście gdzieś taki papier? ile kosztuje? i czy jest normalnie biały, czy szary?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Osobiście nie spotkałem się, na pewno różnica jest widoczna. Jednak do zastosowań "domowych - własnych" z pewnością się nadaje. Jako papier oficjalny wątpię...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Jest szary ale nie wiem gdzie aktualnie można go kupić.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Trochę to dziwne, że papier z recyclingu jest droższy niż zwykły papier. W linku pisze, że za 5 ryz trzeba zapłacić prawie 74 złote, to wychodzi prawei 15zł. A zwykły papier można kupić za 12zł.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
_kasiuuula_:Trochę to dziwne, że papier z recyclingu jest droższy niż zwykły papier. W linku pisze, że za 5 ryz trzeba zapłacić prawie 74 złote, to wychodzi prawei 15zł. A zwykły papier można kupić za 12zł. Często w życiu tak to właśnie wygląda... Ograniczamy nie wydatki tylko eksploatację naturalnych zasobów, a inne firmy dzięki takiemu trendowi na tym zarabiają. To daje kolejny punkt do wpisania w działania CSR danego przedsiębiorstwa.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
I własnie przez takie ceny wydaje mi się, że mamy problem z ekologią. Bo z jednej strony, ok sa ludzie i firmy, które chciałyby być ekologiczne, ale skoro jest to droższe niż inne rozwiązania to się mało kto bedzie na to decydował.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|