• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

ekologiczny papier do drukarek

(obserwuj)
_kasiuuula_

spotkaliście gdzieś taki papier? ile kosztuje? i czy jest normalnie biały, czy szary?

Link Cytuj

0

Osobiście nie spotkałem się, na pewno różnica jest widoczna. Jednak do zastosowań "domowych - własnych" z pewnością się nadaje. Jako papier oficjalny wątpię...

Link Cytuj

0

Jest szary ale nie wiem gdzie aktualnie można go kupić.

Link Cytuj

0
IT-TRONIC:

Jest szary ale nie wiem gdzie aktualnie można go kupić.

Np. tu: www.biuronet.com/produktone_11 01190.html

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Trochę to dziwne, że papier z recyclingu jest droższy niż zwykły papier. W linku pisze, że za 5 ryz trzeba zapłacić prawie 74 złote, to wychodzi prawei 15zł. A zwykły papier można kupić za 12zł.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_:

Trochę to dziwne, że papier z recyclingu jest droższy niż zwykły papier. W linku pisze, że za 5 ryz trzeba zapłacić prawie 74 złote, to wychodzi prawei 15zł. A zwykły papier można kupić za 12zł.

Często w życiu tak to właśnie wygląda... Ograniczamy nie wydatki tylko eksploatację naturalnych zasobów, a inne firmy dzięki takiemu trendowi na tym zarabiają. To daje kolejny punkt do wpisania w działania CSR danego przedsiębiorstwa.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

I własnie przez takie ceny wydaje mi się, że mamy problem z ekologią. Bo z jednej strony, ok sa ludzie i firmy, które chciałyby być ekologiczne, ale skoro jest to droższe niż inne rozwiązania to się mało kto bedzie na to decydował.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Informatyka, Telekomunikacja
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia informatyczne i telekomunikacyjne
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi informatyczne i telekomunikacyjne