• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

touch pad

(obserwuj)
ak_acja

Z góry przepraszam, jeśli źle zatytułowałam wątek. Czy w laptopie jest możliwość ustawiania czułości touch pada (tak chyba nazwywa się ta tabliczka, po której przesuwa się palcem - bo to o nią mi chodzi)? Jeśłi tak to gdzie tego szukać?

Link Cytuj

0
yazeer

Ja opcję do regulowania takiej czułości mam na pasku zadań koło ikony godziny.

Link Cytuj

0
ak_acja

znalazłam koło zegarka konsolę dotykową i to pewnie będzie to, ale w opcjach nie ma ustawiania czułości - jest szybkość itd, ale czułości niestety nie ma.

Link Cytuj

0

Opcje czułości są w dodatkowym oprogramowaniu - zależnie czy producent je dołączył czy też nie. Ja również nie mam takich opcji.

Link Cytuj

0
ppwidmo

A ja takową opcję posiadam i jestem z niej zadowolony :)

Link Cytuj

0
zielak233

a czy wogóle lubicie touch pady czy wolicie myszkę?

Link Cytuj

0
zielak233:

a czy wogóle lubicie touch pady czy wolicie myszkę?

Touch pad stworzony został dla sytuacji, w których myszka nie jest dostępna :)

Generalnie mysz nie jest do zastąpienia, jednak mogą znaleźć się osoby, które lubią wyłamać się z tłumu :)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja w ogóle nie używam myszki. wystarcza mi sam touch pad, ale ja na kompie właściwie tylko przeglądam neta i uzywam programów do pisania. nawet nie wiem, gdzie podziała się moja myszka, tak dawno jej nie używałam.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_:

ja w ogóle nie używam myszki. wystarcza mi sam touch pad, ale ja na kompie właściwie tylko przeglądam neta i uzywam programów do pisania. nawet nie wiem, gdzie podziała się moja myszka, tak dawno jej nie używałam.

Kwestia przyzwyczajenia...

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Informatyka, Telekomunikacja
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia informatyczne i telekomunikacyjne
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi informatyczne i telekomunikacyjne