|
|
|
zastanawiam się, dlaczego komputery MAC, mają równie dużo fanów, co i anty-fanów?
Powiem Wam, że często spotykam się z pytaniem - a dlaczego korzystasz akurat z Maca?
No ludzie....
Mozna by wymieniać godzinami..
swoją drogą to ja chyba bym się już nie przesiadł na Windowsa...
i każdemu polecam komputery Apple...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Myślę, ze to tylko kwestia przyzwyczajenia. Pracuje na Mac'ach jednak w domu mam Windowsa. Wg mnie i Mac i Windows mają swoje zalety i wady. Największą zaletą Maca jest to ze jest bezpieczny z kolei Windowsa bardzo łatwo zawirusować. Kolejną zaletą Maców jest to ze mają masę programów i nie trzeba się męczyć z ich instalowaniem w przeciwieństwie do Windowsów, jest jeszcze pare istotnych zalet i wad. Myślę ze bardziej komfortowe są jednak Macintosh'e.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Polityka firmy jeśli chodzi o podejście biznesowe jest perfekcyjna. Zakłada ona jednak jak najmniejszą liczbę wadliwych produktów, stąd ich dopracowanie nie pozostawia wiele do życzenia. Jakość wykonania, jakość obsługi, jakość wspomagania - wszystko rewelacyjne. Dla mnie - szarego użytkownika - zbyt drogie i rzeczywiście raczej z nastawieniem na grupę entuzjastów lub osób pracujących pod tą platformą (np. grafików).
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ja bardzo lubię. Na co dzień używam windowsów, linuxa, ale prywanie mam Maca i od momentu zakupu jestem zachwycony. Architektura systemu *nixowa, interfejs jak najbardziej userfriendly.
Każdy system ma swoje zalety. A bezpieczeństwo? No cóż - na widnowsie tez można bezpiecznie pracować, trzeba tylko zachować podstawową higienę:
1. Nie pracować na koncie admina
2. mimo wszystko mieć zainstalowane wszystkie aktualizacje
3. nie używać IE
4. mieć aktualnego antywira
5. nie udostępniać całych dysków
6. mieć dobrze sknfigurowanego firewalla
7. cały czas myśleć - ale to na każdym systemie :)
Pozdrowienia
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|