|
|
|
Da się zarobić na Adsense godziwe pieniądze ?
Jakie jest zawsze zdanie? I jakie jest zawsze doświadczenie z Adsense ? Korzystacie ?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ja ostatnio zacząłem się bawić i wkleiłem na stronkę, która ma około 30 odwiedzin dziennie.
Efekt? Zarobiłem 30 centów w 3 tygodnie. :P
Więc moim zdaniem nie warto zaczynać, aż nie będzie się miało kilkuset odwiedzin dziennie.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Pamięć już nie ta... Bo o ile pamiętam, to kiedyś też się zaczęłam bawić z AdSense właśnie. Tylko, że z czasem o tym zapomniałam. I też się okazało, że nie mam tych ich reklam na swojej stronie... P Ale to może i lepiej, nie lubię spamów.
30 centów w 3 tygodnie? Jeszcze 7 tygodni i masz dolara "który właśnie spada chyba p". Cóż za bogactwo! :D
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
hm..to przy jakiej liczbie odwiedzających warto bawić się wogóle w reklamy sponsorowane? Gdzie klika internauta a Administratorowi naliczane są za to pieniążki?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
w Adsense można dobrze zarobić jeśli się stronę z tematem który jest dobrze płątny jak np. biznes ;) z strony która miała po 1000uu na dzień mogłem spokojnie zarobić na przedłużenie domeny i serwera a jeśli chcemy zarabiać kokosy to napierw musimy sięsami postarać, zrobić dobry serwis żeby poźniej móc z niego czerpać korzyści ...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
A na jakiej zasadzie odbywa się rozliczanie takiej reklamy, wiecie może? Czy jest to od ilości kliknięć z danej strony, czy od liczby wejść na daną stronę nawet bez klikania w link?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
dostajemy $ za kliknięcja w reklame ale nie radzę samemu klikać w reklamy ;)
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Coś dla sceptyków

To pokazuje że na Adsense można zarobić. Ale niestety nie ma nic za darmo, każdy kto liczy nałatwe pieniądze, niestety rozczaruje się ...
Pozdrawiam
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
bestpartner:To pokazuje że na Adsense można zarobić. Ale niestety nie ma nic za darmo, każdy kto liczy nałatwe pieniądze, niestety rozczaruje się ... Pozdrawiam To Twoje wyniki? Jeśli masz doświadczenie w Adsense to co poleciłbyś osobom chcącym spróbować swoich sił w tej materii? Podejrzewam, że chodzi o poświęcenie czasu, ale jeśli mógłbyś przybliżyć dokładniej nam tą tematykę?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|