• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

zdjecia na stronie z mojego komputera?

(obserwuj)
czesc, czy jest mozliwosc wstawiania zdjec na strone internetowa, strone o mnie itd bezpośrednio z mojego komputera? czy musze wykupic hosting ?

Link Cytuj

0
silver_cloud
hm, zalezy gdzie chcesz wrzucić fotki, jesli na stronę o mnie to chyba można wgrać kilka zdjęć bezpośrednio z komputera, ale jest to wtedy ograniczona liczba, jesli chcesz wiecej to umieszczasz zdjecia na serwerze i podajesz sciezki dostepowe "linki URL" do zdjec

Link Cytuj

0
Jesli masz komputer włączony 24 godziny na dobe i dobre łącze, to możesz zaryzykować trzymanie zdjeć na swoim kompie.

Zawsze możesz jednak trzymać zdjęcia na jakimś zewnętrznym serwerze do hostingu zdjęć "wpisz na google: hosting zdjęć" lub ogólnie na darmowym serwerze. Sposobów jest całkiem sporo a hostowanie zdjęć na własnym kompie jest raczej mało wygodne.

Link Cytuj

0
silver_cloud
Zdecydowanie łatwiej załatwić sobie hosting. "

Link Cytuj

0

Możesz skorzystać z darmowego hostingu jest wiele do dyspozycji i wiele z nich oferuje obsługę baz i php. Gdzie niegdzie masz nawet cms-a w pakiecie. Ma mojej stronie w dziale linki masz kilka adresów do darmowych hostów cos na pewno wybierzesz. http://webstreet.pl

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Grafika, Multimedia
  • Photoshop - Po prostu grupa dla wszystkich, którzy używają tego najbardziej popularnego programu graficznego.
  • Fotografia - Dla tych co lubią pstrykac, zawodowo czy amatorsko, a takze dla tych, co lubią byc fotografowani:"
  • Freelance - Grupa osób, które planuja, zakończyły bądź robią karierę w wolnych zawodach...
  • Grafika wektorowa - Głównie illustrator, ale również inne programy i problemy związane z grafika wektorową
  • Technologie - Nowinki w świecie technologii.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia graficzne i multimedialne
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi graficzne i multimedialne