• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Jakich programów używacie ?

(obserwuj)
Jakich programów używacie jeżeli chodzi o webdesign ?
Ja się nie wyłamię i oczywiście Photoshop i Flash 8
ale może ktoś używa jakiś ciekawych i mniej znanych ?

Piszcie..

Link Cytuj

0
AnkaK_84
Ja tez nie będę oryginalna- Illustrator CS4, Flash CS3, Photoshop Cs3

Link Cytuj

0
silver_cloud
Widzę, że wszyscy mają programy za kilka tysięcy... No chyba, że są to wersje studenckie. Ja chętnie używam Corel Draw do grafiki wektorowej, DTP, Corel PHOTO-PAINT do obróbki zdjęć lub Corel Paint Shop Pro Photo - bardzo podobny do photoshopa, wlasciwie to caly układ i narzędzia wyglądają bardzo podobnie.
Cały pakiet CorelDRAW Graphics Suite i Corel Paint Shop Pro Photo kupilam na allegro.

Link Cytuj

0
Za ile można dostać taki pakiet?

Link Cytuj

0
silver_cloud
Ja kupowalam za ponad 600zł chyba. Wersje jezykowe zagraniczne są tańsze niż polskie. Jesli ktos umie sie poslugiwac inna wersja niz polska moze zaoszczedzic.

Link Cytuj

0

Za grafike odpowiada PaintShopPro ... Tani, możliwości podobne do photoshopa, i pracuje już nad nim tyle lat, że wszystko robię instynktownie.

Flash - korzystam po znajomości, za co jestem tej osobie wdzięczny niezmiernie. (Czasem też z Photoshopa, ale rzadko)

Bardzo mnie boli że Illustrator jest taki drogi ;( , ale już niedługo sobie na niego pozwolę ;)

Inkscape - jest w miarę dobry. Na podstawowe zastosowanie w sam raz.

No i jeszcze kilka drobnych tanich i darmowych programików  ;D 

Link Cytuj

0
silver_cloud

Ja bardzo lubię inkscape. Baardzo fajny program. Bardzo latwe rysowanie. I wiele możliwości.

Link Cytuj

0
Raijn

Pakiet Adobe Design Premium CS3, pakiet CorelDRAW Graphics Suite X3, SWiSH Max2.

Link Cytuj

0
hubiii_sqad
maxdemage:

Za grafike odpowiada PaintShopPro ... Tani, możliwości podobne do photoshopa, i pracuje już nad nim tyle lat, że wszystko robię instynktownie.

Flash - korzystam po znajomości, za co jestem tej osobie wdzięczny niezmiernie. (Czasem też z Photoshopa, ale rzadko)

Bardzo mnie boli że Illustrator jest taki drogi ;( , ale już niedługo sobie na niego pozwolę ;)

Inkscape - jest w miarę dobry. Na podstawowe zastosowanie w sam raz.

No i jeszcze kilka drobnych tanich i darmowych programików  ;D 

to kupuj w pakiecie. same programy adobiego sa baaaardzo drogie i nie oplaca ich sie kupowac pojedynczo. najlepiej ( jak tak zrobilem ) kupilem org na wyprzedazy CS1 premium za 4tysie ( wtedy cs2 wchodzila )  .. i tylk UP dokupuje i nie kosztuje to po iles tysiecy, frycowe trzeba zaplacic niestety , zawsze mozesz kupic sobie pakiet corela jest w sumie tani .. i vecotry lepiej sie rysuje niz w Illustratorze

hubiii_sqad wyedytował tego posta w dniu 2009-11-27 15:28:11

Link Cytuj

0
Berenika_Kolaczy

a czy ktoś z Was uzywa może do tworzenia layoutów stron internetowych Fireworksa?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Grafika, Multimedia
  • Photoshop - Po prostu grupa dla wszystkich, którzy używają tego najbardziej popularnego programu graficznego.
  • Fotografia - Dla tych co lubią pstrykac, zawodowo czy amatorsko, a takze dla tych, co lubią byc fotografowani:"
  • Freelance - Grupa osób, które planuja, zakończyły bądź robią karierę w wolnych zawodach...
  • Grafika wektorowa - Głównie illustrator, ale również inne programy i problemy związane z grafika wektorową
  • Technologie - Nowinki w świecie technologii.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia graficzne i multimedialne
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi graficzne i multimedialne