• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Pomysły na reklamę swojej firmy

(obserwuj)
silver_cloud
Czy macie ciekawe i względnie tanie pomysły zareklamowania swojej firmy?
będę wdzięczna za odpowiedzi

Link Cytuj

0
Wszystko zależy od tego czym zajmuje się Twoja firma. Generalnie radio, gazeta, telewizja, wysyłanie ofert do poszczególnych firm itp.

Link Cytuj

0
rubia15
Internet :"

Link Cytuj

0
Zgadzam się z rubią, najmniejsze koszty i coraz większa siła przebicia :"

Link Cytuj

0
silver_cloud
No niby to takie proste, ale chyba jednak nie. BO
czy wy myslicie o jakichś platnych banerach albo cos takiego?
Ja chcialam zrobic mailing do firm ktore moga byc zainteresowane moimi uslugami, ale okazuje sie ze moze to zakrawac na spamming, bo jesli wysylam swoja oferte komus kto jej nie zamowil "nie podal mi swojego maila" to moge popelniac przestepstwo. /
Z drugiej strony ta sama wersja tylko ze pocztą zwykła juz nie jest przestępstwem /
I jak tu zrobic tak zeby bylo dobrze i legalnie?

Link Cytuj

0

Ja proponuję po prostu roznoszenie ulotek. Najskuteczniej , wszędzie sięz tym dotrze.

Link Cytuj

0
pacoxx

Co do mailingu - nie jest tak że mailing to przestępstwo. Jeśli mowa o @ firmowych oczywiście. Co innego gdyby wysyłać to do prywatnych osób. Ale w wypadku firm jest to legalne.

Ulotki też są ok - wg badań ok. 2% ludzi odpowiada z ulotek. Niby niewiele ale jednak zawsze coś.

Proponuję również adwords.google.com i linki sponsorowane. Bo internet potęgą jest. Dobra strona i pozycjonowanie też trzeba w mmiarę upływu czasu sobie zafundować.

A i jeszcze jedno - tzw. networking - czyli wypisujesz WSZYSTKIE osoby które znasz... i działasz :-) Networking czyli z polskiego - poczta pantoflowa popularnie nazywając :D

pozdrawiam

www.pacos-clean.pl

Link Cytuj

0
mister1986

Witaj!

Szukasz dodatkowych środków na finansowanie swojej działalności? poszukujesz najlepszego kredytu dla swojej firmy? myślisz o prowadzeniu własnej firmy?

Zapraszam na blog:

www. biznesforum.blogspot.com

Najlepsze usługi finansowe znajdziesz na stronie:

www.improvedfinance.pl

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Firma, Biuro
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla firm i biur
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla firm i biur