• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

dla wszystkich planujących zarejestrować działalność

(obserwuj)
Widzę, że jest tu dużo osób, którzy planują rozpocząć działalność gospodarczą, a nie do końca wiedzą, co się z tym wiąże i jak to zrobić.
Są firmy, które pomagają się tym zająć i załatwiają formalności za klienta. Koszt takich usług nie jest duży. Wynosi on około 100zł.
Ja sama świadczę usługi dla firm i z tego powodu mam spore doświadczenie. Chciałabym jednak jako prywatna osoba polecić wam kilka stron, które mogą być przydatne:

http://www.fabrykaperspektyw.pl/index.html

http://www.forpoczta.eu/

Ostatnio coraz więcej osób decyduje się na korzystanie z wirtualnego biura, gdyż nie każdy do swojej działalności potrzebuje lokalu, a wynajem zwłaszcza w większych miastach to duży koszt. Uważam, że to idealne rozwiązanie dla młodych osób, pragnących oszczędzić na zbędnych kosztach.

Jeżeli ktoś miałby jakieś pytania co do rejestracji, bądź ogólnie prowadzenia firmy chętnie podzielę się doświadczeniem.

Link Cytuj

0
Czy oferuje pani także wirtualną księgowość?

Link Cytuj

0
Osobiście nie polecam wirtualnej księgowości, ponieważ jest mało wygodna gdy ma się jakiś konkretny problem.

Link Cytuj

0
A jaka jest różnica w cenie?

Link Cytuj

0
Nie mam pojęcia. Prowadzenie księgowości przez biuro to koszt od 80,00 wzwyż. w zależności ile masz dokumentów. Cena ta zawiera także obsługę ZUS.

Link Cytuj

0
mister1986

Witaj!

Szukasz dodatkowych środków na finansowanie swojej działalności? poszukujesz najlepszego kredytu dla swojej firmy? myślisz o prowadzeniu własnej firmy?

Zapraszam na blog:

www. biznesforum.blogspot.com

Najlepsze usługi finansowe znajdziesz na stronie:

www.improvedfinance.pl

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Firma, Biuro
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla firm i biur
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla firm i biur