• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

dofinansowanie z urzędu pracy

(obserwuj)
chciałbym otworzyć swoją własną, pierwszą firmę. Podobno można otrzymać parę złotych z urzędu pracy narozkręcenie firmy. Jakie są warunki otrzymania takiej zapomogi?

Link Cytuj

0
musisz przejść szkolenei , które trwa 3 tygonie. organizowane jest przez urząd pracy. OCzywiście wcześniej musisz skonstruować biznesplan. i musi zostać zaakceptowany.

Link Cytuj

0
silver_cloud
O szkoleniu nic nie slyszalam, ale z tego co wiem to przedstawia się biznesplan, listę rzeczy na ktore chcesz przeznaczyc te pieniądze no i warunkiem ich otrzymania jest utrzymanie firmy przez rok.

Link Cytuj

0
I są pewne wymogi odnośnie wydawania pieniędzy. Ale dobry biznes plan, to doskonała przpustka do takiego świadczenia.

Link Cytuj

0
silver_cloud
Tak, wlasnie dlatego trzeba im przedstawić listę rzeczy na ktore się wyda te pieniądze, a po zatwierdzeniu mieć wszystkie rachunki do udowodnienia ze na to sie wydalo. Po jakimś czasie przychodzi kontrola i wtedy pokazuje sie wszystkie dokumenty.

Link Cytuj

0
nawet w ciągu trwania Twojej firmy podobno można brać jeszcze dodatkowe dofinansowania z UE. Np gdy zatrudniasz osoby po 50-tce itp.

Link Cytuj

0
silver_cloud
A znacie jakieś strony gdzie są informacje o dofinansowaniu dla przedsiębiorców? Ja mam działalność ale nie byłam w urzędzie pracy zarejestrowana i nie bralam od nich dofinansowania. Może znajdzie się jakaś fajna oferta unijna dla mnie?

Link Cytuj

0
na stronach urzędu pracy.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Firma, Biuro
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla firm i biur
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla firm i biur