• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

flexicurity czyli zatrudnienie w domu

(obserwuj)

na czym to dokładnie polega? wie ktoś coś? Kampania była w tv, ale nie wyłapałem o co tu chodzi.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no właśnie ja też bym się chciała dowiedzieć. Gdzie szukać takich ofert, jakie formy je oferują, ile można na tym zarobić, czy ma się wtedy jakąś umowę, jak tak to jaką?

Tak jak mówisz, był czas, że była reklama o flexicurity w telewizji, ale poza tą reklamą (czy nawet to komunikat był, a nie reklama) nic więcej się o tym nie mówiło.

Link Cytuj

0

Również w kontekście flexicurity:
Bardzo prosimy Was o pomoc w lepszej diagnozie sytuacji kobiet i mężczyzn (matek i ojców) w kontekście godzenia życia zawodowego i prywatnego. Przygotowaliśmy ankietę, która zajmie Wam krótką chwilę.

http://www.ebadania.p/81ecb4b38c3075ca

Link Cytuj

0
zielak233

własnie wypełniłem:) zastanawiam się tylko co z tego może wyniknąć, jakim zmianom to posłuży?

zielak233 wyedytował tego posta w dniu 2012-02-24 14:48:43

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Co do flexicurity to teraz znowu ruszyła w TV kampania "Mama ma". Ciekawe kiedy coś się zmieni i naprawdę takie formy zatrudnienia zaczną być stosowane. Przecież kobiety jak są w ciąży, albo mają małe dziecko często nie chcą wypaść z rynku pracy i część z nich napewno chętnie by pracowała.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Firma, Biuro
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla firm i biur
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi dla firm i biur