• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

skończ z pracą w szlafroku i kapciach :)

(obserwuj)
studioprzylea
Niezależnie od zawodu, osoby pracujące w domu zmagają się z trudnościami w oddzieleniu życia zawodowego od prywatnego. Kiedy skończyć gotowanie i sprzątanie, a zacząć pracę...? Czasami trudno zmotywować się do sprawnego działania.

Wynająć biuro i zacząć wychodzić do pracy? Można, ale po pierwsze to stosunkowo drogie, a poza tym, dla osób otwartych i towarzyskich, samotne siedzenie w czterech ścianach jest trudne do zniesienia.

Rozwiązaniem jest coworking - wariant tańszy i przyjemniejszy. Wynajmujesz miejsce pracy. Biuro jest w pełni wyposażone. Przynosisz tylko swojego laptopa. Do dyspozycji jest pokój konferencyjny, zaplecze kuchenne, sprzęt biurowy (drukarka, skaner, faks). A co najważniejsze - pracujesz wśród ludzi, nawiązujesz nowe kontakty i miło spędzasz czas.

Więcej o naszym Studiu i idei coworkingu na studioprzylea.pl. Ale najlepiej po prostu nas odwiedzić. Pierwszy dzień pracy jest darmowy:)

Link Cytuj

0
studioprzylea

Krótko o coworkingu w dzisiejszym wydaniu "Rzeczpospolitej"

www.rp.pl/artykul/5,377268.htm l

Link Cytuj

0
AKatja

Moim zdaniem coworking to świetny pomysł - sprawdza się naprawdę.

Realizuję go w pewnym sensie w swojej firmie - mam "swoje biurko" w firmie męża - zajmującej się czymś innym niż ja. Kiedy potrzebuję - siedzę z laptopem w domu, ale w większości jednak wybieram pracę z innymi osobami.

Bo na co dzień faktycznie ciężko oddzielić życie prywatne od pracy - zawsze jest coś do sprzątnięcia, przygotowania.... Wychodząc "do pracy" łatwiej mi się skupić na tym, co faktycznie mam zrobić....

Link Cytuj

0

praca w domu? Dla mnie pomysł raczej nie jest taki świetny. Pracując w domu jak ktoś wyżej napisał nie potrafimy oddzielić życia prywatnego od zawodowego. Nie mówiąc już o znikomym kontakcie z innymi ludźmi. Raczej "klaszyczny" model pracy bym wybrał.....

Link Cytuj

0
ssvenson

chyba warto spróbować...

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ja tam wolałabym kapcie niż biuro.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Firma, Biuro
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia dla firm i biur