• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

jakie szkolenie/jaka umiejetnosc najwiecej wam dala?

(obserwuj)
Czy asertywnośc, a moze jezyki? W co warto inwestowac?

Link Cytuj

0
Moim zdaniem kursy asertywności to lipa. Sam nie uczestniczylem ale od osób, które braly udzial slyszalem, ze to niewiele daje. W jezyki wiadomo zawsze warto inwestowac. Ja chcialem przejśc jakiś krótki kurs rachunkowości. Slyszal moze ktoś o czymś ciekawym?

Link Cytuj

0
rubia15
Dla mnie jedno z najciekawszych szkolen na kt bylam bylo szkolenie z prezentacji. Moze brzmi banalnie ale dostarczylo bardzo wiele praktycznych wskazowek. Na poczatku szkolenia nagrywano nasza wypowiedz kamerą i na koniec - wielka roznica. Dzieki temu czuje sie o wiele pewniej w sytuacji kiedy musze publicznie wystapic- wiem co zrobic z rekami, pamietam jak stac przy tablicy aby nie odwracac sie tylem do sluchaczy, jak podtrzymywac ich uwage - to dziala, polecam..:"

Link Cytuj

0
Ja bylam keidyś na szkoleniu z zakresu organizacji czasu dzieciom. I tez przyznam, ze sie bardzo pozytywnie zaskoczylam:"

Link Cytuj

0
rubia15
Tez bylam na szkoleniu tylko ze z zarzadzania czasem- ale prawde mowiac dla mnie strata czasu... o tym ze warto prowadzic terminarz, ustawiac priorytety dnia, skreslac z listy aby widziec postep - wydaje mi sie ze nic odkrywczego, kazdy czlowiek nawet srednio-dobrze zorganziowany robi to samo.
no ale moze trafilam na kiepskiego prowadzącego albo demotywujcą grupe albo jedno i drugie

Link Cytuj

0
Szkolenie z prezentacji to dobra sprawa. Po ukończeniu czujemy sie pewniej a to pozwala nam dobrze sie "sprzedać" przy szukaniu pracy, wystapieniach publicznych itp.

Link Cytuj

0
Ale czy inny człowiek jest nas w stanie w ciagu 2-3 godzin zmienić? Zmienić nasze nastawienie do siebie/dodać nam pewnosci siebie itp.?

Link Cytuj

0
Moim zdaniem można nauczyć się prostych, ulatwiających życie zasad - np aby mieć pod kontrolą gestykulację i mimikę, kontrolować tempo mówienia, nie odwracać się od słuchaczy pokazując coś a tablicy, szukać kontaktu wzrokowego. Nawet po kilku godzinach treningu gdy ktoś wytknie nam błędy nasza prezentacja może być o niebo lepsza.

Link Cytuj

0
Może wiec spróbuję - to w końcu umiejętności potrzebne każdemu.

Link Cytuj

0
zielak233
W trakcie pracy moja firma serwowała nam co chwila ciekawe szkolenia. Sztuka prezentacji, coaching, finanse, zarządzanie kryzysem, motywacja itp. Mieliśmy bardzo rozbudowany dział szkoleniowy i zawdzięczam wiele swoich umiejętności pracy w tej firmie. Jednocześnie studiowałem i muszę przyznać, że niewiele się nauczyłem z w/w zakresu na studiach, bo wszystko zdążyłem poznać na tych szkoleniach w pracy. Jak się jednak okazuje pracodawców to nie interesuje za bardzo, bo bezskutecznie szukałem pracy zbieżnej z moimi doświadczeniami i umiejętnościami, które to w/w szkolenia u mnie rozwinęły. Tak więc czy to mi coś dało?

Link Cytuj

0
silver_cloud
No wlasnie, mam wrazenie ze pracodawcy kierują się jakimiś dziwnymi kryteriami i w wiekszosci wypadkow albo zatrudniaja znajomych albo zatrudniaja nie tych ktorzy powinni byc na danym stanowisku
umiejetnosci jakos dziwnie malo sie licza

Link Cytuj

0
zielak233
Raz starałem się o pracę w Urzędzie Miasta. Testy, które były przeprowadzane na to stanowisko zdałem najlepiej z kilkuosobowej grupy. Potem rozmowa i czekanie. Jakieś 3 tygodnie. Zanim dostałem odpowiedź okazało sie przypadkiem, że stanowisko jest już obsadzone jednym z moich kontrkandydatów, który z resztą okazał się mężem pracownicy urzędu. Szkoda gadać...

Link Cytuj

0
Nawet sam nepotyzm tak mnie nie szokuje, jak fakt, ze nikt nie dał Ci wcześniej znać...

Link Cytuj

0

tematyka szkolenia na jakie się wybrac to sprawa indywidualna - zobacz jakie sa szkolenia http://www.szkolenia24h.pl

Link Cytuj

0

Jeżeli chcecie się nauczyć czegoś nowego lub udoskonalić swoje umiejętności to warto (spróbować i skorzystać) zapisać się na szkolenia przez internet. Dostajesz je e-mailem i wprowadzasz w życie! Sama wiele się nauczyłam na takim kursie i naprawdę polecam.  TajemniceEbiznesu.pl/

Link Cytuj

0
yazeer

A dla mnie taki kurs rzez internet jest dla osób bardzo zdyscyplinowanych, które z uporem dążą do celu. Byłem na kilku takich kursach i ciężko jest zmotywować się do odrabiania lekcji/uczenia.

Link Cytuj

0
KarolinaCao

Zgadzam się, że efektywne prezentowanie i przemawianie są to jedne z najabrdziej pożądanych umiejętności. Skuteczny mówca czy dobry prezenter są w stanie motywować i wpływać na ludzi. Do tego potrzebna jest jednak praktyka i wynikająca z niej pewność siebie. Zapraszam wszystkich zainteresowanych na indywidualne konsultacje z tego zakresu - opis oferty na Oferii w kategorii "coaching" :

Coaching warsztaty efektywna komunikacja prezentacje przemówienia

Link Cytuj

0
_deleted_account:
Moim zdaniem kursy asertywności to lipa. Sam nie uczestniczylem ale od osób, które braly udzial slyszalem, ze to niewiele daje. W jezyki wiadomo zawsze warto inwestowac. Ja chcialem przejśc jakiś krótki kurs rachunkowości. Slyszal moze ktoś o czymś ciekawym?

Ja bym nie przesadzał z tak krytycznymi opiniami. Szkolenia asertywność mogą się przydac dla kogoś kto nie wie z czym to się je, mogą pomóc w rozwinięciu samoświadomości itp.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Edukacja, Szkolenia
  • szkolenia językowe- język angielski - Zapraszam do dyskusji na temat szkoleń językowych, użycia nowoczesnych technologii w nauczaniu, metod nauczania oraz m…...
  • Kącik j.angielskiego - ¬ródła, porady, pomysły na lekcje.
  • nauka języków obcych - dla wszystkich uczących się języków obcych
  • przedszkolaki - dla wszystkich rodziców maluchów którzy chcą poslac swoje dzieci lub posylają do przedszkola- czym kierujecie sie przy wyborze, opinie, rekomenda…...
  • Matura - kącik z materiałami dla maturzystów
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Edukacja, Szkolenia
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Edukacja, Szkolenia