|
|
|
Gdzie urządzacie urodzinki dzieci? W domu? Może lepiej w jakimś "kindilandzie"? Chcę zaprosić około 12 dzieci plus rodzice. McDonadls odpada.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
MI się wydaje że maluchy jednak najlepiej czują się w domu. Urodziny to wielkie przeżycie i dokładać do tego jeszcze nowe miejsce to może być nadmiar...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
my sprawdziliśmy raz w centrum rozrywki gdzie są kręgle. Dzieci dobrze się bawiły, my nie mieliśmy problemów ze sprzątaniem, choć przyznaję że trochę brakowało nam kameralności- jednocześnie były dwie imprezy urodzinowe, dość duży hałas... Ale dzieciaki wyszalały się bardzo.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
W domu moze być super, jak sie ma pomysł. Wystarczą 4 gry - np. slalom z zawiązanymi oczami, dużo słodyczy i przekąsek, oraz tak zabezpieczyć miejsce imprezy, żeby sie łatwo sprzątało.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Moim zdaniem fajnie jest zrobić urodziny wiosną czy latem w plenerze. Koleżanka wynajęła od przedszkola ich ogródek i plac zabaw, dzieci znały miejsce, bawiły się super.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
jak byłem mały dla mnie największą atrakcją było zrobienie urodzin w COLORADO> Było extra.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ostatnio sie dowiedziałam, że na pobliskim basenie też organziują urodzinki. To jest myśl:)
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Wyprwiamy urodzinki zazwyczaj w domu , choć też zdarza sie ze korzystamy z dzialki rodziców. Wtedy to dzieciaki moga sie wyszaleć, jednak pod warunkiem ze jest pogoda. Alternatwa dla nas jest też plac zabaw pod zadaszeniem, gdzie jest mase zabawek i innych atrakcji.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Ile dzieci zwykle zapraszacie na taką imprezkę?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
poki co wyprawiam dziecku urodziny w domu. Wyprawianie poza domem to jest koszt i trzeba przemyslec czy taki wydatek jest potrzebny.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|