• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

jak wychować od małego

(obserwuj)
jakie metody wychowacze Wy stosujecie? Rozpieszczacie swojego pupila?

Link Cytuj

0
Carbon_83
Rozpieszczamy i kochamy :"

Link Cytuj

0
no to jak bedziemy rozpieszczac to potem mozemy liczyc sie z pogryzionymi kapciami, poduszkami itp ? Jak zrobic aby go wychować odpowiedni aby potem nie sprawiał problemów?

Link Cytuj

0

hmm..proponuję metodę kija i marchewki. Gdy pies zrobi coś źle nalezy go skarcić gdy jednak coś dobrze to pochwalić.

Link Cytuj

0

Metoda klikerowa dla psów jest rewelacyjna. Można ja stosować od 2 miesiąca życia psa. Pies wszystko szybko łapie, klikerem pokazujemy mu o co nam chodzi, dołączamy komendę i potrafimy psa nauczyć jednej komendy dziennie. Kilka seansów po kilka minut.

Po paru wyuczonych komendach, trzeba psa sprawdzianować, zmieniać komendy i nagradzać kliknięciem gdy rozpozna o która nam chodzi. Szybkie bezstresowe i bardzo fajne szkolenie dla obu stron. Kliker jest świetnym narzędziem do porozumiewania się z psem. Spróbujecie polecam.

Wystarczy w google wpisać "metoda klikerowa" lub "kliker szkolenie"

A potem już uczyc sztuczek jest bardzo łatwo, oto przykład jak nauczyłam psa komendy "nie rusz", kliker to super sprawa!

www.youtube.com/watch

Link Cytuj

0
mercedes077:

Metoda klikerowa dla psów jest rewelacyjna. Można ja stosować od 2 miesiąca życia psa. Pies wszystko szybko łapie, klikerem pokazujemy mu o co nam chodzi, dołączamy komendę i potrafimy psa nauczyć jednej komendy dziennie. Kilka seansów po kilka minut.

Po paru wyuczonych komendach, trzeba psa sprawdzianować, zmieniać komendy i nagradzać kliknięciem gdy rozpozna o która nam chodzi. Szybkie bezstresowe i bardzo fajne szkolenie dla obu stron. Kliker jest świetnym narzędziem do porozumiewania się z psem. Spróbujecie polecam.

Wystarczy w google wpisać "metoda klikerowa" lub "kliker szkolenie"

A potem już uczyc sztuczek jest bardzo łatwo, oto przykład jak nauczyłam psa komendy "nie rusz", kliker to super sprawa!

www.youtube.com/watch

co to jest ten klikier?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Dzieci, Zwierzęta, Opieka
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Dzieci, Zwierzęta, Opieka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Dzieci, Zwierzęta, Opieka