• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

psy czy koty

(obserwuj)
Co wolicie?

Link Cytuj

0
zdecydowanie psy- moim zdaniem mozna z nimi pogadac a z kotami nie :" ale tez koty nie z koniecznosci- mam alergie na siersc :"

Link Cytuj

0
Ja psy, kotów bardzo nie lubię. Psy są wierne i słuchają właściciela, a koty robią co chcą a przychodzą tylko jak chcą jedzenie lub być pogłaskane:"

Link Cytuj

0
rubia15
A ja wolę koty, cenię ich indywidualizm "

Link Cytuj

0
Zdecydowanie psy. Są posłuszne, można je wielu rzeczy nauczyć i porozmawiać.
Pies wysłucha kot prędzej pójdzie spać.

Link Cytuj

0
Ja tam wolę koty, bo nie kochają za darmo.

Link Cytuj

0
Ja uwielbiam mojego psa za to, że goni koty:"

Link Cytuj

0
millie8
hm, a ja nie lubię osób, które nie lubią kotów, ja lubię i koty i psy. Oba stworzenia są piękne, mądre, kochają człowieka. Miałam w życiu i psy i koty " i inne zwierzęta m.in. gołębie, kruka, łabędzia, jeże" więc mogę porównać. Psy potrafią kochać człowieka, ale gdy im się za bardzo narzuca też potrafią powiedzieć "spadaj" "tak to bylo z moim cocker spanielem gdy moja mama za duzo go obcalowywala :P", z kolei koty... kot potrafi się niesamowicie przywiązać do czlowieka, nie tylko jest indywidualistą, jest wielkim indywidualistą, ale swojego człowieka kocha również wielką miłością. Mam koteczkę, która jest ze mną od swojego 6 tygodnia życia. Jest bardzo do mnie przywiązana, miauczy do mnie, daje znaki gdy coś chce, a jak mnie nie ma dłużej w domu "wyjazd" to bardzo to przeżywa, jest smutna i apatyczna.

Link Cytuj

0
millie8
Jesli ktoś nie lubi kotów bo są indywidaualistami to nie powinien wobec tego lubić psów, bo psy są również indywidualistami. Każdy z nas jest.

Link Cytuj

0
święte słowa

Link Cytuj

0
millie8
dzięki adelajna za poparcie, naprawdę nie rozumiem, jak można lubić psy a nie lubić kotów, czy można się wtedy nazwać miłośnikiem zwierząt??

Link Cytuj

0
yazeer

To czy lubisz koty czy tylko psy nie oznacza , że nie jestes miłosnikiem zwierząt. Tak jak z samochodami to , że podoba Ci się tylko np. Ferrari a nie Porshe nie oznacza , że nie jesteś miłośnikiem motoryzacji.

Link Cytuj

0
silver_cloud

Nie zupelnie tak jest moim zdaniem, wkońcu zwierzę nie jest rzeczą

Link Cytuj

0

niestety wielu traktuje zwierzeta jak rzeczy, sam zobaczylem to kiedy moj pies sie do mnie przyblakal, cale cialo mial w bliznach.. a odpowiadajac na pytanie to wole psy, a do kotow nic nie mam, niech sobie biegaja po karniszach.

Link Cytuj

0
efkag1
macio200:

niestety wielu traktuje zwierzeta jak rzeczy,

to niestety prawda. również miałam nie raz okazję się o tym przekonać. Najgorsze, że mimo ustawy dotyczącej zakazu znęcania się nad zwierzętami, tacy ludzie pozostają bezkarni.

Link Cytuj

0
yazeer

Aby móc kupić zwierzę chyba tak jak i na pistolet powinno siewydawać zaświadzcenia jakieś..nie każdy możesz mieć zwierzaka...

Link Cytuj

0

No tak, ale myslisz ze kazdemu czlowiekowi ktory chce miec zwierzaka beda robic badania zeby stwierdzic czy mozna mu powierzyc opieke nad zwirzakiem? Przeciez to wszystko sa duze koszty, a chyba panstwa nie bedzie stac na wykonywanie takich badan. Tak wiec przemoc na zwierzetach sie szerzy, chociaz w ostatnich latach nie widuje az tylu bezdomnych zwierzakow.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Dzieci, Zwierzęta, Opieka
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Dzieci, Zwierzęta, Opieka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Dzieci, Zwierzęta, Opieka