• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

zwierzaki w wakacje

(obserwuj)

czy jezdzicie ze swoimi pupilami na wakacje, czy jednak zostawiacie komus pod opiekę? w końcu to jest jakiś problem.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Jak jedziemy na weekend na działkę, to z psem. A jak na wakacje, to zawsze robimy to tak, że jedna, albo 2 osoby zostają w domu z psem i się wymieniamy. Np. tata jedzie na 2 tygodnie z mamą, a potem ja i brat możemy wyjechać.

Są niby te hotele dla psów, ale my nie korzystaliśmy i raczej nie skorzysamy. Pies jest członkiem rodziny i nie wyobrażam sobie go na taki stres narażać.

Link Cytuj

0

ja zastanawiałam nad otwarciem takiego hotelu:)

Link Cytuj

0

się:D

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Akurat u Ciebie to chyba bym się tak nie bała psa zostawić, jak gdzieindziej. Ale i tak wolę albo brac psa, albo z nim zostać. Nie mogłabym spokojnie spać chyba jak bym psiaka komuś zostawiła. Jak moi rodzice zsotają z psem a ja gdzies jadę to po kilka razy do nich dzwonię, czy wszystko ok, czy zjadł, czy byli na spacerku itd.

Link Cytuj

0
zielak233

raz tylko byłem z pieskiem na wakacjach, a tak to zawsze zosatawał u rodziny.

Link Cytuj

0
ak_acja

My albo jedziemy z kotem (ale to zwykle do rodziny), albo pomagają teściowie, lub znajomi. Do zwierzęcych hoteli raczej nie jestem przekonana, bo jak dla mnie to tylko nieco lepsza wersja schroniska.

Czytałam kiedyś reportaż o dziewczynach z Warszawy (chyba, bo głowy sobie za to nie dam uciąć, że akurat o to miasto chodziło), które podczas nieobecności właścicieli zajmowały się zwierzętami. Nie brały zwierząt do siebie, a przyjeżdzały do domów i tam spędzały czas ze zwierzakami. Jednak podane tam ceny były nie na naszą kieszeń. Taka opieka kosztowała od 30zł, czy nawet 50zł za dobę. To naprawdę sporo. Z całą pewnością to najlepsze rozwiązanie, jeśli chodzi o koty, które jak się mówi najbardziej przywiązują się do miejsca, jednak nie każdego na to stać.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Dzieci, Zwierzęta, Opieka
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Dzieci, Zwierzęta, Opieka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Dzieci, Zwierzęta, Opieka