• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

szczepienia kota

(obserwuj)

na wścieklizne to wiem, ze co 2 lata, a na inne choroby?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

A czy kot jest domowy czy wychodzący?

Link Cytuj

0
yazeer

to chyba nie powinno miec znaczenia, skoro juz szczepimy kota to szczepionka powinna dzialac caly czas, wiec i dla kotu wychodzacemu i domowemu powinnismy chyba robic szczepionki po tym samym czasie

Link Cytuj

0
ak_acja

na inne choroby również co 2 lata. weterynarz radził mi, żeby szczepić naprzemiennie - jak w jednym roku wścieklizna, to w drugim szczepionka na inne choroby.

Link Cytuj

0

Ile teraz kosztuje szczepienie kota?

Link Cytuj

0
ak_acja

około 70zł płaciłam. I to było to szczepienie bez wścieklizny. Na wszelkie inne choroby kocie.

Link Cytuj

0
yazeer

a ile miesiecznie wydajecie na kota? jedzenie, mleko, jakies ewentualne zabawki o ile kupijecie i sprawy medyczne?

Link Cytuj

0
ak_acja

Bez weterynarza około 70-100zł. Pieniądze głównie idą na karmę (tą mokrą i suchą), świeże mięso. Mleka nie liczę, bo kupuję dla siebie i odlewam kotu. Nie wiem ile miesiącznie on tego mleka jest w stanie wypić. Myślę, że nie wyjdzie to więcej niż 1 litr.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
yazeer:

a ile miesiecznie wydajecie na kota? jedzenie, mleko, jakies ewentualne zabawki o ile kupijecie i sprawy medyczne?

U nas tylko tyle co na jedzenie, bo kot jest dzikus i nie daje się złapać, więc tylko mu na działkę się jedzonko dowozi. To dużo nie wychodzi, bo zjada te tanie puszki, więc miesięcznie nie wychodzi więcej chyba niż 50zł

Link Cytuj

0
ak_acja

Myślę, że droższe w utrzymaniu są psy. Choćby z racji swojej wielkości.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Dzieci, Zwierzęta, Opieka
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Dzieci, Zwierzęta, Opieka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Dzieci, Zwierzęta, Opieka