|
|
|
Chciałbym odgrodzić taras od wiatry. Są takie przesuwane szkalne okna/drzwi. W każdym razie mam pytanie czy jest to bardzo drogie i czy oczywiście warto. Prosze o pomoc.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Napewno wygląda świetnie. Co do cen, nie orientuję się, ale jak znam życie, napeno da się wykombinować jakieś ekonomiczne opcje.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Sądze, że tanie to to nie będzie.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
yazeer:Chciałbym odgrodzić taras od wiatry. Są takie przesuwane szkalne okna/drzwi. W każdym razie mam pytanie czy jest to bardzo drogie i czy oczywiście warto. Prosze o pomoc. Ogród zimowy albo rolokasety otwierane na dzień,Szklano aluminiowe wyroby które sa najefektowniejsze niestety bardzo drogie ale może Polacy dojda i do tego,ja widze u niektórych to bajeczka totalna.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
PREMIUM
|
Jest to na pewno bardzo dobry sposób na powiększenie powierzchni użytkowej swojego domu lub mieszkania. Koszt zależy od rodzaju zastosowanych materiałów, funkcji poszczególnych okien i kształtu, wielkości dachu. Bez konkretnych danych ciężko jest ocenić koszt takiej inwestycji. Ale napweno warto bo jest to dużo mniej niż koszt budowy 1m2 domu, mieszkania. Zapraszam na stronę www.ogrodyzimowe.waw.pl
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|