• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Zabudowa tarasu

(obserwuj)
yazeer

Chciałbym odgrodzić taras od wiatry. Są takie przesuwane szkalne okna/drzwi. W każdym razie mam pytanie czy jest to bardzo drogie i czy oczywiście warto. Prosze o pomoc.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Napewno wygląda świetnie. Co do cen, nie orientuję się, ale jak znam życie, napeno da się wykombinować jakieś ekonomiczne opcje.

Link Cytuj

0

Masz na mysli oranzerie?

Link Cytuj

0
zielak233

Sądze, że tanie to to nie będzie.

Link Cytuj

0
Rolets
yazeer:

Chciałbym odgrodzić taras od wiatry. Są takie przesuwane szkalne okna/drzwi. W każdym razie mam pytanie czy jest to bardzo drogie i czy oczywiście warto. Prosze o pomoc.

Ogród zimowy albo rolokasety otwierane na dzień,Szklano aluminiowe wyroby które sa najefektowniejsze niestety bardzo drogie ale może Polacy dojda i do tego,ja widze u niektórych to bajeczka totalna.

Link Cytuj

0
mat_wa
PREMIUM

Jest to na pewno bardzo dobry sposób na powiększenie powierzchni użytkowej swojego domu lub mieszkania. Koszt zależy od rodzaju zastosowanych materiałów, funkcji poszczególnych okien i kształtu, wielkości dachu.

Bez konkretnych danych ciężko jest ocenić koszt takiej inwestycji. Ale napweno warto bo jest to dużo mniej niż koszt budowy 1m2 domu, mieszkania.

Zapraszam na stronę www.ogrodyzimowe.waw.pl

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Dom, wnętrza - O tym, co jest stylowe, w co warto zainwestowac, co przykuwa nasza uwage. A takze wlasne marzenia, projekty, inwestycje...w miejsce, które kochamy...…...
  • Ogrody - Jak projektowac i dbac o ogród. Ciekawe rozwiązania i propozycje. Nasze osiągniecia i to czym mozemy sie pochwalic w kwestii ogrodów.
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane