• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

ręczene czy mechaniczne?

(obserwuj)
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2  |  3   z  3
Jesli robisz dla siebie, to normalna sprawa że tak to wszytko dopasowujesz, żeby wyglądało jak najlepiej. Każdy tak zrobi, bez względu na to czy to będa meble czy cokolwiek innego. Jak wiemy , jesli robić porządnie to tylko dla siebie :"
Pisząc o kaprysie, nie miałem nic złego na myśli. Jeśli kogoś na to stać to bardzo fajnie jest tak urządzić mieszkanie. Przy okazji napędzamy gospodarkę odpowiednimi kwotami :"

Link Cytuj

0
zielak233
Ja o kaprysie ne pisałem w sensie jakimś złym. Wiadomo, że klientela i ich motywy kupowania tego czy owego są różne. Ale co do tego, że dla siebie robi się najlepiej to powiem Ci, że ja robię meble z pasją, lubię to jeśli już robię i nawet powiem Ci, że bardziej staram się kiedy robię dla innych, bo nie chce aby mieli jakiekolwiek zastrzeżenia. Sam dla siebie mogę przymknąć oko na małe niedociągnęcia.

Link Cytuj

0
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2  |  3   z  3
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Dom, wnętrza - O tym, co jest stylowe, w co warto zainwestowac, co przykuwa nasza uwage. A takze wlasne marzenia, projekty, inwestycje...w miejsce, które kochamy...…...
  • Ogrody - Jak projektowac i dbac o ogród. Ciekawe rozwiązania i propozycje. Nasze osiągniecia i to czym mozemy sie pochwalic w kwestii ogrodów.
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane