• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

wannoprysznic

(obserwuj)
1  |  2  |  3   z  3   Następna strona Ostatnia strona
adelajna_aa

Duże, nowoczesne kabiny wannoprysznicowe z hydromasażem, półeczką i lustrem to ostatnio hit. Co o nich sądzicie?

adelajna_aa wyedytował tego posta w dniu 2010-03-13 21:39:59

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

moje marzenie. bardzo bym chciała mieć coś takiego, ale to wymaga chyba nieco większej łazienki niż u mnie jest :(

Link Cytuj

0
adelajna_aa

A znacie kogoś kto to ma? Sprawdza się?

Link Cytuj

0
zielak233

Myślę, że to jest b.dobre rozwiązanie dla średniej wielkości łazienki, bo wiadomo, że prysznic jest praktyczniejszy w użyciu, ale czasami zalety wanny są nieocenione. Ja mam za małą łazienkę do takiego czegoś, dlatego robię po prostu prysznic z głębokim brodzikiem.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Mi sie bardoz podoba to, że jest taka kabina bardzo ciekawie urzadozna. Ma półki, lusterko:).

Link Cytuj

0
zielak233

Prawdę mówiąc, to o tym "hicie" to jeszcze nie słyszałem. Półka, lustro...

Link Cytuj

0
ak_acja

ja przyznam, że nie widziałam jeszcze czegoś takiego. Ale z samego opisu już widzę, że mogłoby mi się spodobać. Choć pewnie jak to hit, to jeszcze długo nie będzie mnie na to stać.

Link Cytuj

0

Do tych wszystkich dodatków zapomniałaś dołożyć radio, oświetlenie oraz system alarmowy...Czy to niepotrzebny dodatek do łazienki?

Zależy kto i po co to kupuje.Zapewniam, że odpowiednio dobrany "kombajn" to sama uciecha i relaks.Niestety, to kosztuje, tym

bardziej, że nie polecam chińszczyzny.

Pozdrawiam 

Link Cytuj

0
zielak233

Czego to już ludzie nie wymyślą dla tzw. wygody i relaksu. Ale jeśli ktoś spędza godziny w łazience to moze...

Link Cytuj

0
szymon_zielinski

Czemu nie pod warunkiem, że jest na to miejsce w łazience, no i chcesz wydać dużo więcej pieniędzy.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Wszystko rozumiem, ale ...system alarmowy?

Link Cytuj

0
rafalreszka

A do tego jeszcze telefon, gdyby zaszła potrzeba nagłego wezwania posiłków.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Oby tylko nie pomylić słuchawek.

Link Cytuj

0
szymon_zielinski

No to pójdźmy juz na całość: TV, DVD, dostęp do internetu oraz mały barek z drinkiem pod ręką:)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Wy się śmiejecie, a ja tam uważam, że tv w łazience to wcale nie jest taki głupi pomysł. (nie wiem tylko jak z bezpieczeństwem, bo w końcu to prąd)

Link Cytuj

0
pawel_derwisz

Nie ma problemu :) Są 24V monitory w obudowie hermetycznej do zasowania nawet w kabinie prysznicowej czy w basenie. Cena ich też nie jest jakaś kosmiczna. Są też telefony, Odbiorniki radiowe, odtwarzacze mp3, DVD i wiele innch urządzeń elektronicznych. W kabinach prysznicowych stosuje się również oświetlenie halogenowe czy też diodowe. Jest tylko 1 ważna zasada. Nie stosować zaislania 230V w pomieszczeniech wilgotnych. Nawet lampka nad umywalką powinna być 24V. Takie napiecie jest bezpieczne dla zrdowia i nie stwarza zagrożenia dla życia, (chyba, że ktoś ma rozrusznik serca lub jakieś płytki metalowe w czaszce...to oczywiście żart). Tak więc jeśli jest jakaś obawa, że prąd może zrobić krzywdę to wystarczy dobry fachowiec i wyeliminuje zagrożenie.

Link Cytuj

0
szymon_zielinski

Myślę, że to bardzo ważna uwaga. Bezpieczeństwo przede wszytskim. Jeśli już nawet robić jakieś udogodnienia to pamiętajmy o bezpieczeństwie.

Link Cytuj

0
yazeer

wannoprysznicowe? czyli brodzik jest gleboki? czy to raczej wanna z prysznicem?

Link Cytuj

0
szymon_zielinski

Jest to głęboki brodzki o rozmiarach trochę większych niż klasyczny. Ja spotkałem takie np. 80x110. To jest jak wanna tylko z zabudowaną kabiną. Oczywiście można tu kombinować na różne sposoby z wymiarami.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Zdecydowaliśmy się na ten wynalazek. W sobotę montują, jak będzie w użyciu, wkleje recenzję:).

Link Cytuj

0
1  |  2  |  3   z  3   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Dom, wnętrza - O tym, co jest stylowe, w co warto zainwestowac, co przykuwa nasza uwage. A takze wlasne marzenia, projekty, inwestycje...w miejsce, które kochamy…...
  • Ogrody - Jak projektowac i dbac o ogród. Ciekawe rozwiązania i propozycje. Nasze osiągniecia i to czym mozemy sie pochwalic w kwestii ogrodów.
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane