• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

czy to już pora do działań w ogrodzie?

(obserwuj)
ak_acja

Powolutku idzie wiosna. Coraz więcej słońca. O temperaturze nie piszę, bo to jeszcze tak kolorowo nie wyglada. Czy już powoli zaczynacie Kochani jakieś prace w swoich ogrodach?

Link Cytuj

0

póki co ogarnąłem trochę ogród. Zgrabiłem śmieci po zimie. Nic więcej na razie nie robię jeszcze.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Ja byłam na działce i wyzbierałam śmieci. Masę tego było.

Link Cytuj

0
ak_acja

Kiedy zaczynacie plewić? U mnie juz wyraźnie widać wschodzące rośliny, jednak ziemia jeszcze nie bardzo nadaje się chyba do różnych działań?

Link Cytuj

0
szymon_zielinski

No tak, z tą pogodą jest nie po drodze, bo juz niby zapachniało wiosna, a ziemia nadal zmarznięta. Ale to i owo da się zrobic w ogrodzie.

Link Cytuj

0
FrackowiakLukasz

Marzec to był dobry miesiąć na przycinanie drzew i krzewów. A teraz wielkie porzadki w ogrodzie. Naprawa trawnika, sprzatanie. :)

Już nie mogę doczekać się sezonu grillowego :)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

my już sezon grillowy zaczęlśmy :) jeden grill już na działce był. Na kolejnego przez te wichury raczej się nie zanosi.

Ale skoro jesteśmy przy kwestiach grilla - może ktoś doradzi, czy lepszy grill jest zamknięty, czy tradycyjny otwarty?

Link Cytuj

0
FrackowiakLukasz

Wybór grila to chyba bardziej rzecz gustu i oczekiwań :) Ja lubie małe grille które można spakować do samochodu i zabrać ze soba gdziekolwiek ma się ochote :)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

To fakt, ale takie fajne, wmurowane w ogródku jak kominki też mają swój klimat :).

Link Cytuj

0
FrackowiakLukasz

Niektóre z grilli ogrodowych dodatkowo posiadają wmurowaną wędzarnię, tak więc mamy podwójną radość z użytkowania :)

Link Cytuj

0
ak_acja

Grill z wędzarnią od razu? muszę porozglądać się za czymś takim. To byłaby nie lada atrakcja dla mojego męża.

Link Cytuj

0
FrackowiakLukasz

W internecie mozna znaleźć gotowe przykłady takich rozwiązań, a także  rysunki.

W razie potrzeby można zamówić sobie dokładny projekt techniczny wraz z opisem wykonania.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Remonty - Remontujemy mieszkanie, dom. Co zrobic aby sprawnie poszlo? Dzielimy sie doświadczeniem.
  • Dom, wnętrza - O tym, co jest stylowe, w co warto zainwestowac, co przykuwa nasza uwage. A takze wlasne marzenia, projekty, inwestycje...w miejsce, które kochamy...…...
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane