• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

jakie dekoracje świąteczne

(obserwuj)

w sklepach aż gęsto od takich różnych pierdółek świątecznych... już pomijam bombki i łańcuchy, ale teraz zrobiło się mnóstwo świątecznych dodatków do ozdabiania domu. używacie tych rzeczy ? bo ja to tylko lubie świąteczne obrusy ;)

Link Cytuj

0
yazeer

Myslac o ozdobach jeszce jedna przyszła mi do głowy. Ładnie wyglądają takie wieszane lub przyklejane  witraże na szybe. Oczywiście w stylu świątecznym.

yazeer wyedytował tego posta w dniu 2009-11-19 10:01:21

Link Cytuj

0
efkag1

obowiązkowo balkon ozdobiony lampkami, a w domu jak już ktoś przede mną napisał stroik. Ale dla mnie to musi być stroik z żywych gałązek. nie cierpię sztucznych stroików.

Link Cytuj

0
yazeer

jeszczę do głowy mi przyszły witraże wieszane lub mocowane do okna.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Mi się podobają takie kule świecące do wieszania w oknie.

Link Cytuj

0
zielak233

Ja co roku podwieszam długi łańcuch światełek pod sufitem w duzym pokoju w zdłuż ścian. Lampki mam delikatnie świecące ale nastrojowo. Poza tym wieszam też małe stroiki na drzwiach.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Remonty - Remontujemy mieszkanie, dom. Co zrobic aby sprawnie poszlo? Dzielimy sie doświadczeniem.
  • Ogrody - Jak projektowac i dbac o ogród. Ciekawe rozwiązania i propozycje. Nasze osiągniecia i to czym mozemy sie pochwalic w kwestii ogrodów.
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane