• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Zieleń, kwiaty ...

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Czy masz dużo zieleni w swoim najbliższym otoczeniu mieszkalnym?

A może masz ogród zimowy?

Czy odczuwasz potrzebę zieleni w Twoim mieszkaniu?

Link Cytuj

0
Zieleń to podstawa w moim domu, choć muszę przyznać, że jest jej mniej niż w moim wcześniejszym domu. Bardziej zajmuje mnie bowiem zieleń w ogródku i jej się głównie poświecam, a przez okna i tak ją widzę :"

Link Cytuj

0
Z zielenią bym nie przesadzał w domu, bo za oknem tego jest w brud, ale coś tam mam.

Link Cytuj

0
Ja odczuwam zdecydowanie potrzebę obcowania z zielenią, ale nie mogę powiedzieć, że mam jej jakoś dużo. Zieleń w domu wymaga dużo pracy nad nią by była ładna i zdrowa.

Link Cytuj

0
Chęć obcowania z zielenią jest dość naturalna i pewnie dlatego często hodujemy jakieś kwiatki w domach, choćby kaktusa. Samo obserwowanie jak wzrasta jest ciekawe.

Link Cytuj

0
Jak macie balkon to polecam hodowanie kwiatków na zewnątrz :"
Andziula44 wyedytował tego posta w dniu 2009-01-27 14:37:02

Link Cytuj

0
Faktycznie takie kwiatki tu i tam wprowadzają coś ciekawego, ale tak żebym chciał się nimi opiekować to raczej nie.

Link Cytuj

0
Dla osób, które nie mają cierpliwości lub czasu na opiekowanie się roślinami polecam fototapety.
Nie koniecznie na całą ścianę.

Link Cytuj

0
To jest dobra myśl, rozejrzę się za jakimś plakatem lub czymś podobnym z kwiatkami.

A może znacie coś godnego polecenia?

Link Cytuj

0
agawaogrody
A nielepiej zatrudnic fachowca żeby obrał rosliny do konkretnego pomieszczenie i waszych mozliwosci i checi biegania wokuł nich??? Przeciez to nie jest droga usługa a nie musicie sie o kwiaciora martwic bo sam ładnie rosnie

Link Cytuj

0
Widzę, że w końcu ktoś kto ufa fachowcom, brawo!

Link Cytuj

0
agawaogrody
UFAM FACHOWCOM PONIEWAZ JESTEM JEDNYM Z NICH I KILKU JESZCZE ZATRUDNIAM.
Tylko wezcie takich z referencjami . Jak macie problem z ogrodem lub z roslinkami w biurze lub domu to zawsze moge cos doradzić"pasja połączona z wykształceniem i praktyką"

Link Cytuj

0
Ja ufam i wierzę, że dzięki takim portalom jak OFERIA fachowcy w końcu zostaną docenieni i nie będziemy radzić sobie ze wszystkim sami.

Link Cytuj

0
Gdyby nie moja żona to nic co zyje u nas w domu by nie przetrwało, łącznie ze mną...

Link Cytuj

0
agawaogrody
to troszke wiecej zaradności życiowej życze. Człowiek powinien być samodzielny

Link Cytuj

0
Właśnie.

Link Cytuj

0
U nas w mieszknaku zieleni w mnóstwo, i na balkonie i w akwarium, kwiatki to podstawa w mieszkanku - nadają charakteru pomieszczeniu oraz staje się ono bardziej przytulne.

Link Cytuj

0
agawaogrody
wreszcie ktos z obrym podejściem do zieleni.

Link Cytuj

0
w domu sama dobieram kwiatki. natomiast ogor powierzylam firmie, nie dalabym rady napewno ani go obsadzić, ani tym bardziej dbac o niego, ja korzystam z ogrodu przez podziwianie go, dbam zaś o roślinki w doniczkach zarówno o te które sa na zewnątrz jak i w środku w domu:"

Link Cytuj

0
Oczywiście, projektowanie ogrodów jest sztuką nie lada i rzadko kto ma do tego smykałkę. To, ze rośliny są ładne nie znaczy jeszcze, że ogród jest piękny. Jego uroda to kompozycja, układ.

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Remonty - Remontujemy mieszkanie, dom. Co zrobic aby sprawnie poszlo? Dzielimy sie doświadczeniem.
  • Ogrody - Jak projektowac i dbac o ogród. Ciekawe rozwiązania i propozycje. Nasze osiągniecia i to czym mozemy sie pochwalic w kwestii ogrodów.
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane