• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

rolety wewnętrzne

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Mam serdecznie dość okien z firankami, chce kupić rolety. Wiecie jakie wybrać, co jest ważne, na co powinienem zwrócić uwagę?

Link Cytuj

0
rubia15
Ja mam rolety wewnętrzne. Musisz zastanowić się czy chcesz aby materiał był od spodu wzmocniony gumą. Dzięki temu rolety prawie nie przepuszczają światła- szczególnie w przypadku ciemnego koloru. W sypialni mam granatowe i chyba wybrałam zbyt ciemne bo po zaciągnięciu dają całkowite zaciemnienie więc nigdy nie zamykam ich do końca aby wpuścić choć trochę światła.

Link Cytuj

0
Mi bardzo podobają się rolety rzymskie- są bardzo dekoracyjne. Trzeba tylko dobrze wybrać materiał aby się zbytnio nie giął.

Link Cytuj

0
Rolety oglądałem ostatnio w castoramie, ale nie wiem czy ich jakość jest warta tej ceny.

Link Cytuj

0
Ja mam wszędzie w zasadzie rolety z wyjątkiem salonu. Jestem bardzo z tego zadowolona.

Link Cytuj

0
Rolety są dla ludzi, którzy często zostawiają mieszkanie lub dom bez opieki, ale podobno i tak są one kiepskim zabezpieczeniem przed włamywaczem.

Link Cytuj

0
Mnie rolety irytują i nie podobają mi się.

Link Cytuj

0
w nowym domu zrezygnowałam z firanek, poza oknami od ulicy, pozostałe okna mają założone materiałowe roletki w pastelowych kolorach i służą bardziej to ochrony przed "ostrym" słońcem, nawet w najgorsze słoneczne letnie dni muszę przyznać, że zdają egzamin, nawet na oknach dachowych... na zewnątrz mam rolety zewnętrzne, które skutecznie zaciemniają i chronią...

Link Cytuj

0
Mam rolety zewnętrzne i jestem bardzo zadowolona.Zimą dodatkowo chronią od zimna,a latem jeżeli jest za gorąco to też spełniają doskonale swoją rolę.Nie mam firanek ,zbiorowiska kurzu i dodatkowej pracy.
AnnaMaria wyedytował tego posta w dniu 2009-03-07 19:06:48

Link Cytuj

0
Anno Mario mówimy tutaj o rozetach wewnętrznych a nie zewnętrznych, ale chyba na rozszerzenie tematu nikt się nie pogniewa, no chyba że założysz nowy temat?

Link Cytuj

0
Andziula wybacz,że gadam od rzeczy masz racje .No ale rzeczywiście tematy możemy poszerzyć .Pozdrowienia.

Link Cytuj

0
Rolets
_deleted_account:
Rolety oglądałem ostatnio w castoramie, ale nie wiem czy ich jakość jest warta tej ceny.

Rolety seryjne marektowe nigdy nie oddadza tego czego chcesz,to sa rolety dla ubogich i trzeba tak to okreslić,towar na zamówienie a szczególnie wybór tkanin to jest to.

Link Cytuj

0
Rolets
_deleted_account:
Rolety są dla ludzi, którzy często zostawiają mieszkanie lub dom bez opieki, ale podobno i tak są one kiepskim zabezpieczeniem przed włamywaczem.

Dlatego ze u nas kazdy preferuje rolety zwykłe z pianką o słabej wytrzymałości na włamanie,do tego sa one nie projektowane na etapie budowy tylko jak przysłowiowa musztarda po obiedzie.Jeżeli okna sa pozarabiane ze wystaje futryny po 2cm na strone,jeżeli pokładziona elewacja i pomalowana gdzie mury czesto sa z dziurawki to co pozostaje?hałturniczy montaz przykręcania rolet do tej cześci futryny która została,pancerz rolety kupiony jest najtańszy bo klient juz nawzwał go amntywłamaniowym prze telefon dzwoniąc ile kosztuja najtańsze rolety antywłamaniowe.Rolety spełniajace warunki to:etap nowobudowlany,pancerze ekstrudowane lub zywiczne hakowe lub stalowe .

Link Cytuj

0
yazeer

moja dziewczyna ostatnio zamawiała sobie rolety. przede wszystkim musisz zmierzyć wymiary wnęki na szybę, ale nie przy samej szybie tylko w miejscu gdzie wnęka jest najszersza, nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć. no i ważny jest materiał, czy chcesz przepuszczający światło czy nie. za te rolety moja dziewczyna na dwa okna o wymiarach około 120 x 80 cm zapłaciła ponad 200 złotych. nie wiem jak ceny wyglądają na rynku, ale uważam że cena całkiem rozsądna.

Link Cytuj

0
szymon_zielinski

Ja kupiłem rolety wewnetrzne przez allegro. Znalezłem bardzo profesjonalną firmę, która dokładnie opisuje jak wymierzyć okna aby roleta była dobrze wykonana. I się nie zawiodłem. Roletki pasują dobrze i wykonane są solidnie. Montowane na tasmie wustronnej, bez wiercenia w ramach i montaż kilka minut.

Link Cytuj

0
yazeer

a u mojej dziewczyny niestety trzeba bylo zrobic chyba 4 male dziurki, ale powiedziala ze z rolet juz nigdy nie zrezygnuje, a jak to sie skonczy to zobaczymy

Link Cytuj

0
szymon_zielinski

Lepiej nie naruszać ram okien, zwłaszcza jeśli to PCV, ale jak juz tak jest to skonstruowane to nic nie poradzi.

Link Cytuj

0
madzienkak
_deleted_account:
Mam serdecznie dość okien z firankami, chce kupić rolety. Wiecie jakie wybrać, co jest ważne, na co powinienem zwrócić uwagę?

Polecam nowe systemy produkowane w de clever - roleta rzymska z firana lub zasłoną - dowolność w konfigurowaniu.

Szczegóły na naszej stronie w profilu.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a jak to wygląda cenowo (rolety rzymskie), bo na stronie nie znalazłam cennika, a wyczytałam, że oferta jest do hoteli i pensjonatów, tak więc ceny pewnie wysokie?

Link Cytuj

0
KRMPL
_kasiuuula_:

a jak to wygląda cenowo (rolety rzymskie), bo na stronie nie znalazłam cennika, a wyczytałam, że oferta jest do hoteli i pensjonatów, tak więc ceny pewnie wysokie?

Kasiu;

można wykonać rolety rzymskie samemu. Polecam wysokiej jakości mechanizmy sprzedawane przez nas w sklepie internetowym karnisz eu. Mechanizmy są bardzo wysokiej jakości, wykonujemy je na dokładny wymiar. Polecam :- )  karnisz.eu

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Remonty - Remontujemy mieszkanie, dom. Co zrobic aby sprawnie poszlo? Dzielimy sie doświadczeniem.
  • Ogrody - Jak projektowac i dbac o ogród. Ciekawe rozwiązania i propozycje. Nasze osiągniecia i to czym mozemy sie pochwalic w kwestii ogrodów.
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane