• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Dobrze, niedrogie meble

(obserwuj)
Gdzie takie dostac? Co polecacie?

Link Cytuj

1
hania_oferia
Mozna zamówic u stolarza. Znajoma ma synka który nie chcial spac sam w lózeczku, znalazla stolarza który zrobil dla niego lózko w ksztalcie samochodu- z kierownicą i kolami po bokach. Nie wyszlo chyba bardzo drogo "nie pamietam szczególów" ale chlopiec zachwycony i poza tym mają bardzo oryginalny mebel. Trzeba tylko poszukac solidnego stolarza i miec pomysl.

Link Cytuj

0
A ile to trwa?

Link Cytuj

0
hania_oferia
Ok 4 tygodni. Ale pewnie zalezy od tego na ile dany jest oblozony pracą..

Link Cytuj

0
rubia15
ja lubie stare meble, ściągam od calej rodziny porozrzucanej po kilku wsiach, albo wyszukuje na pchlich targach. Koszt zakupu czesto symboliczny, tylko potem sporo kasy idzie na renowacje. Ale posluzą mi chyba jeszcze dluuugo

Link Cytuj

0
Ale sama te renowacje przeprowadzasz?

Link Cytuj

0
rubia15
Nie, nie odwazylabym sie, trzeba sie na tym znac, oddaje do renowacji stolarzowi, mam wypróbowanego, juz mi odnowil kilka sprzetów :"

Link Cytuj

0
A ja polecam firme KOMANDOR... można tutaj zrobić dosłownie wszystko :"

Link Cytuj

0
Ja mam meble albo od stolarza, albo z Ikea.

Link Cytuj

0
Mamy stare meble od lat, które wciąż maja swoja świetność, ale ostatnio dokupiliśmy kilka i to z Ikei, póki co są okej.

Link Cytuj

0
Trudno jest dostać meble dobrej jakości i dobrego wzornictwa, ale w niskiej cenie.

Link Cytuj

0
Ja większość mebli robiłem sam lub robił mi znajomy stolarz. Wiem, że są mocne i wszystkie z litego drewna, a na tym mi najbardziej zależało.

Link Cytuj

0
A ja perełki znajduję w rzeczach używanych :"

Link Cytuj

0
Napewno można znależć perełki w rzeczach używanch tylko ich renowacja nie jest prostą i tanią sprawą.Zależy co komu się podoba.Wybrałam się kiedyś do Swarzędza do pawilonu rzemieślników stolarzy.No niestety to nie moja bajka.Na niektóre meble patrzyłam z niedowierzaniaem, że można takie produkować i mają zbyt.Nie wiem jakie ceny,ale napewno powalające.Może gdyby trochę pochodzić po Swarzędzu to poszukałoby się się coś bardziej gustownego i w normalnej cenie.

Link Cytuj

0
znajomi ostatnio polecali wizytę w miejscowości Czacz gdzieś w okolicy Leszna jesli dobrze pamietam można kupić stare i nowe meble, starocie, garnki, antyki, podobno wszystko, są to uzywane rzeczy, wystawiane w namiotach teraz, latem nawet na wolnym powietrzu, podobno, za śmieszną cenę można trafić nawet prawdziwe arcydzieła, nie wiem nie byłam, ale znajoma znajomej urządziła całe mieszkanie właśnie stamtąd!!

Link Cytuj

0
też słyszałam o Czaczy, tylko, że podobno powinno się tam jechac od razu z dostawczym autem, bo jak się coś trafi, to lepiej brac od razu :"

Link Cytuj

0
meblejacek75

polecam  www.jacekmeble.republika.pl --firma mała ale rzetelna

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Dobre i niedrogie meble można też upolować w Ikeii i Jysk. Tylko, że żeby ocenić, czy są dobre to trzeba by wziąć ze sobą kogoś, kto się lepiej na tym zna.

Link Cytuj

0
_deleted_account:
Gdzie takie dostac? Co polecacie?

wykonuję niedrogie meble drewniane jesteś zainteresowany pisz  na maila andrzejczuba@vp.pl

Link Cytuj

0
zielak233

ja staram się robić sobie meble sam. Wiekszość szaf, stolików itp. w moim domu zrobiłem sam. Również łóżko. Sam sobie projektuję, dobieram przekroje, wzronictwo i tp. Wiem, że jest solidne i takie jak chcę. I na pewno kosztuje mniej niż w sklepie.

A poza tym to na pewno solidne meble to te zrobione z litego drewna. Dziś króluje płyta, która na pewno ma wysokie walory estetyczne ale niekoniecznie, moim zdaniem, jakościowe. Myślę, że niedrogie ale solidne meble można kupić używane klasyki czy nawet coś nowoczesniejszego.

zielak233 wyedytował tego posta w dniu 2012-01-12 12:07:36

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Remonty - Remontujemy mieszkanie, dom. Co zrobic aby sprawnie poszlo? Dzielimy sie doświadczeniem.
  • Ogrody - Jak projektowac i dbac o ogród. Ciekawe rozwiązania i propozycje. Nasze osiągniecia i to czym mozemy sie pochwalic w kwestii ogrodów.
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane