• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

polecam zasłony i kotary z koralików Swarovskiego i Jablonexu.

(obserwuj)
Daria1_aa

Posiadamy nowość w naszej ofercie-są to nowoczesne firanki z koralików Firanki z koralików mogą służyć do dekoracji okna, oddzielenia od siebie pomieszczeń, podziału pomieszczenia (oryginalny parawan), dekoracji ściany, jako baldachim osłaniający łóżko lub łóżeczko dziecięce, firanko-zasłonka. Można je wieszać za pomocą żabek do karnisza lub za pomocą listwy (ceownika) do sufitu lub futryny drzwi.

Nadają pomieszczeniu eleganckiego,wymownego charakteru.

Są doskonałymi dekoracjami dla klubów,restauracji,hoteli,sklepów,SPA ,agencji reklamowych itp.

Efektownym elementem dekoracyjnym są naklejki na lodówkę,naklejki na ściany,fototapety,panele dekoracyjne,tapety do kolorowania,księgi pamiątkowe.

Zapraszamy do naszego sklepu www.dianadecor.com.pl     

Daria1_aa wyedytował tego posta w dniu 2010-08-17 18:24:01

Link Cytuj

0
yazeer

a te koraliki nie wypadaja z tych sznureczków? Bo ja zawsze mam ten sam problem z takimi zasłonami

Link Cytuj

0
millie8

ładnie to wygląda, ale prawdę mówiąc w domu nie chciałabym czegoś takiego, troche wygląda jak w klubie, bardziej to pasuje do takich właśnie miejsc, No i kot by mi zaraz wszystko porozwalał.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

super. mi sie bardzo podoba. a jaka cena jakbym chciala zawiesic w oknie?

Link Cytuj

0
Daria1_aa

Nie ma obawy.koraliki nie wypadają,są mocowane na odpowiedniej żyłce,lub lince stalowej.do wyboru,jak kto sobie życzy.

kompozycje i wzory można wybrać do swojego wnętrza,bardziej lub mniej skromne.

te pokazne na fotkach,to nie są realizacje mieszkań,tylko witrym sklepowych,klubów i casyn w hotelach.

do mieszkań proponuję kryształki przezroczyste z dodatkiem rureczek złotych,lub janse kolory koralików.

pozdrawiam Daria.

Link Cytuj

0

możesz zamieścić kilka zdjec z takimi "zasłonami"?;> Ciekaw jestem jak to wygląda.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Daria, ale jak to wygląda cenowo? Bo na stronie cennika też nie widziałam

Link Cytuj

0
millie8

wlasnie ja tez poproszę kilka fotek w aranżacji domowej :)

Link Cytuj

0
Daria1_aa

www.dianadecor.com.pl    

Link Cytuj

0
yazeer

jaka powinna być długośc tych zasłon? Powinny być do samej ziemi czy raczej nieco krótsze?

Link Cytuj

0
Daria1_aa

Witam.

Zależy gdzie mają wisieć i jaka mają pełnić funkcję?

jeśli na drzwi,to powinny być 5 cm od podłogi,jeśli na okno,to długośc dowolna.

preferuję długość około 20 cm.niżej parapetu,lub dlugie do podłogi.możne je też różnie podpinać.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Remonty - Remontujemy mieszkanie, dom. Co zrobic aby sprawnie poszlo? Dzielimy sie doświadczeniem.
  • Ogrody - Jak projektowac i dbac o ogród. Ciekawe rozwiązania i propozycje. Nasze osiągniecia i to czym mozemy sie pochwalic w kwestii ogrodów.
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane