• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Giełda staroci

(obserwuj)

Udało Wam się na takiej giełdzie kupić coś fajnego do domu?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ja kiedyś byłam na takiej giełdzie, ale to co mi sie podobało było tak drogie (oczywiście, że jak coś mi wpadło w oko, to się okazywało prawdziwym antykiem), że zniechęciłam się do chodzenia. Jedyne co mam z takiej giełdy to książkę.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Wiele artykułów z takich miejsc mi sie podoba, ale mimo wszystko nie chciałabym ich mieć w domu. Głupio mi to wyznać, ale bardoz kojarzą mi się ze śmiercią...

Link Cytuj

0
ak_acja

mnie do zakupów na giełdach staroci zniechęca cena i brak gwarancji.

Link Cytuj

0
zielak233

ja nie potrzenuję giełdy, bo mój ojciec jest kolekcjonerem staroci. Wystarczy pójśc do niego do domu...

Link Cytuj

0
yazeer

to moja dziewczyna bardzo by Ci Zielak zazdroscila, bardzo lubi stare meble. a co do gieldy to na gieldzie w Broniszach kupila duzy, stary stol do jadalni.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
yazeer:

to moja dziewczyna bardzo by Ci Zielak zazdroscila, bardzo lubi stare meble. a co do gieldy to na gieldzie w Broniszach kupila duzy, stary stol do jadalni.

Od razu był w donrym stanie, czy musiala jeszcze wydać kasę na jakieś konserwacje itp?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Remonty - Remontujemy mieszkanie, dom. Co zrobic aby sprawnie poszlo? Dzielimy sie doświadczeniem.
  • Ogrody - Jak projektowac i dbac o ogród. Ciekawe rozwiązania i propozycje. Nasze osiągniecia i to czym mozemy sie pochwalic w kwestii ogrodów.
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane