• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

dodatki pod kolor

(obserwuj)
ak_acja

Często umeblowując mieszkanie, kupując dodatki dobiera się je pod kolor. Jakie rzeczy "pod kolor"  Wy dobieracie? Czy podobna kolorystyka w mieszkaniu, lub poszczególnych pokojach ma dla Was w ogóle znaczenie?

Link Cytuj

0
zielak233

Ja tak lubię i staram się tak dobierać. Przede wszystkim meble, pod kolor ścian, bo przecież to jest główny element w pomieszczenia. Ale tez i dodatki typu wazoniki, lampa czy zasłonki musza pasować.

Link Cytuj

0

U nas o tym decyduje narzeczona. Mi to jest wszystko jedno, czy będzie pod kolor, czy nie. Ma być WYGODNIE.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

dodatków pod kolor mam mało, bo w moim pokoju jest zbieranina różnych mebli po kimś. Jak będę miała możliwość urzadzania swojego mieszkania to chciałabym, żeby wszystko do siebie pasowało: kolor mebli, firanek, łóżka, pościeli, a nawet doniczek i ramek od obrazów i zdjęć.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ja zasadniczo staram się dobierać dodatki kontrastowe, ale każdy z pokoi trzymam w dwóch, max trzech barwach.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

zdradzisz jakie kolory u Ciebie dominują?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Duży - czerń i biel, mały - fiolet i brąz - buk (meble), przedpokuj, zieleń i brąz, kuchnia chrom, brąz i krem

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Fajne połączenia. Ta czerń i biel mi się szczególnie podoba, bo połączenie na zasadzie kontrastów. I zieleń i brąz też może wygladać bardzo ciekawie.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Remonty - Remontujemy mieszkanie, dom. Co zrobic aby sprawnie poszlo? Dzielimy sie doświadczeniem.
  • Ogrody - Jak projektowac i dbac o ogród. Ciekawe rozwiązania i propozycje. Nasze osiągniecia i to czym mozemy sie pochwalic w kwestii ogrodów.
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane