• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

styl skandynawski

(obserwuj)
_kasiuuula_

na czym polega urządzanie wnętrz w stylu skandynawskim? podobno to teraz jest na topie.

Link Cytuj

0
yazeer

jest. to polaczenie bieli z drewnianymi elementami. sa to jasne, proste i klasyczne pomieszczenia. mojej dziewczynie sie podoba bardzo :)

Link Cytuj

0
ak_acja

nie wiem, czy to mieści się w obrębie stylu skandynawskiego, ale mi z domami skandynawskimi kojarzy się jeszcze brak firanek w oknach.

Link Cytuj

0
yazeer

a co do firanek to nie wiem. nie zwrocilem uwagi. wiem tylko o bialych meblach.

Link Cytuj

0
szymon_zielinski

Prawdę mówiąć to mi ze stylem skandynawskim kojarzyło się tylko tyle, ze są one "chłodne". I pewnie się nie pomyliłem sporo.

Poniżej link do kilku fotek z tego stylu:

http://wnetrzator.pl/projekty- wnetrz/nigdy-dosc-wnetrza-w-st ylu-skandynawskim/

Link Cytuj

0
yazeer

Akacja miala racje co do braku firanek w oknach. sa tylko rolety na zdjeciach, rowniez biale.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

rzeczywiście te wnętrza wyglądaja super. Nie dziwię się, że są modne. Sama bym chciała tak mieć w domu.

Link Cytuj

0
yazeer

problem polega na tym ze trzeba bardzo o nie dbac, bo biel, w ogole jasne meble latwo ubrudzic.

Link Cytuj

0
szymon_zielinski

Trafnie zauwazyłeś. Wszytsko super i cacy jak się na to patrzy, ale jak się coś używa to wychodzą wady.

Link Cytuj

0
yazeer

ale mysle ze jednak jak sie juz ktos decyduje na taki styl, to ma swiadomosc ze trzeba bardzo dbac o pomieszczenie czy mieszkanie. u nas w Polsce chyba nie jest on tak popularny. swiadczy tez to o tym ze w Skandynawii mamy nieco inna kulture, ludzi. u nas kupuje sie praktyczne kafle podlogowe czy wybiera kolor scian. nie zauwazyliscie? przynajmniej ja odnosze takie wrazenie.

Link Cytuj

0
ak_acja

owszem, to tez wynika chyba z tego, że to co kupujemy, czy remontujemy ma nam starczyc na lata. mało kto moze sobie pozwolić na częste zmiany mebli, podłóg, czy nawet malowanie ścian. Do tego dochodzi równiez to, że mamy z reguły niewielkie mieszkania, tak więc jedno pomieszczenie często służy i za salon, i za sypialnię, i często równiez za jadalnię.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Budowa, Remont
  • Remonty - Remontujemy mieszkanie, dom. Co zrobic aby sprawnie poszlo? Dzielimy sie doświadczeniem.
  • Ogrody - Jak projektowac i dbac o ogród. Ciekawe rozwiązania i propozycje. Nasze osiągniecia i to czym mozemy sie pochwalic w kwestii ogrodów.
  • Pielęgnacja roślin - dla wszystkich posiadających ogródki lub rośliny w domu praktyczne rady jak o nie dbac
  • Budowa domu - Dla tych, którzy budują, budowali lub zamierzają budowac dom.
  • Eksploatacja Domu - Wszystko co związane z problemami posiadania domu. Naprawy,porady,sposoby oszczędzania ect.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia remontowo-budowlane
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi remontowo-budowlane